Кратък Интериорен хороскоп за всяка зодия на Зодиака Интериорен хороскоп за

...
 
 
 
Кратък Интериорен хороскоп за всяка зодия на Зодиака
Интериорен хороскоп за
Коментари Харесай

Кратък Интериорен хороскоп

 

 

 

Кратък Интериорен хороскоп за всяка зодия на Зодиака

Интериорен хороскоп за зодия Овен:

Овните са доста енергични. Те са в положение да вършат няколко неща по едно и също време, а също по този начин обичат практичността и допустимо по-малко ненужни движимости и предмети. Елементите на домашният интериор за Овена, би трябвало да са оптимално функционални, а жилището да бъде в моден и удобен тип.

Интериорен хороскоп за зодия Телец:

Телците са ужасно упорити хора. Така че, в случай че решат да основат съвършен интериор за себе си, те в никакъв случай няма да правят отстъпка от личната им концепция. Мебелите ще са доста усърдно подбрани, съгласно текстурата и качеството, защото би трябвало да се сливат идеално с останалия интериор. Телците обичат да включват екоматериали в интериора, а трендове като прованс, кънтри и други, по никакъв начин не са им непознати.

Интериорен хороскоп за зодия Близнаци:

Те непрестанно тичат нанякъде и следват новите трендове. Такива хора избират да имат доста пространство и въздух в интериора си. Те биха се чувствали удобно в жилища, вид таванско помещение с огромни витрини. Близнаците сърдечно приветстват смяната – нещо постоянно се трансформира в къщата им: било то фон по стените или текстил.

Интериорен хороскоп за зодия Рак:

В интериора, Раците ценят най-много комфорта. Шумните домашни празненства са им непознати, по тази причина в личният им дом те се пробват да основат атмосфера, в която да се усещат комфортно, както и да са покрай роднините си. Любимият интериор на Раците, постоянно господства от светла цветова гама с нюанси на сиво, зелено или синьо. Те избират обзавеждането да включва мебели със заоблени форми.

Интериорен хороскоп за зодия Лъв:

Лъвовете избират възвишен и първокласен интериор. Често обичат да провеждат приеми вкъщи, което значи, че считат всекидневната за център на къщата, където сигурно би трябвало да има камина. Те избират да избират солидни и стилни мебели, направени от естествени материали.

Интериорен хороскоп за зодия Дева:

Девите непрестанно проучват всичко, което им улавя погледа. Това автоматизирано значи, че интериорът им наложително включва персонален ъгъл за размисъл. Детайлите също са доста значими за тях. Обръщат огромно внимание на светлината. В интериора им има доста способи за осветяване и всеки извършва избрана функционалност.

Интериорен хороскоп за зодия Везни:

Везните няма да предпочетат домакински интериорен дизайн с помпозни и артистични предмети. Те се характеризират повече с елегантни мебелни детайли, като махагонови столове или шкафове на тънки резбовани крайници. Везните обичат лекотата в стила, тъй че пространството им не е претрупано.

Интериорен хороскоп за зодия Скорпион:

Колкото и необикновен да наподобява интериорът на Скорпионите, той постоянно би трябвало да се подчинява на един жанр. Целият апартамент би трябвало да бъде обхванат от един цвят, фон, текстил и подови настилки.

Интериорен хороскоп за зодия Стрелец:

Стрелците са безумно дейни хора и доста обичат да пътуват, тъй че няма смисъл да построяват маратон в интериора. Харесват си остарелия скрин, където могат да сложат скъпи на сърцето им сувенири. Също по този начин, те избират мебели, които имат по няколко функционалности.

Интериорен хороскоп за зодия Козирог:

За Козирозите преследването на трендовете и новостите на сезона са изцяло непознати. Те избират да купуват мебели по поръчка и да чакат търпеливо за доставка. Всяка мебел наподобява ще е безконечна: солидно дърво, естествена кожа. Също по този начин, Козирозите избират да построят собствен личен дом, в сравнение с да се нанесат в подготвен.

Интериорен хороскоп за зодия Водолей:

Водолеите са доста гъвкави персони: през днешния ден харесват едно, на следващия ден друго. При декорирането на интериора те са склонни да поръчват трансформиращи се мебели и да купуват взаимнозаменяеми текстилни произведения. Също по този начин, тяхна мощна пристрастеност са дребните елементи и аксесоари.

Интериорен хороскоп за зодия Риби:

Това са сантиментални и леко меланхолични персони, които се нуждаят от уютна отмора от всичко и всички. За детайлите на интериора избират леки и успокояващи цветове в пастелни нюанси. Рибите са огромни фенове на чистотата, интериорът им не е покрит с мебели и украшения: имат потребност от пространство и въздух.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР